De ultieme gids naar flessen bedrukken

Overal komt u dan ook ze tegen, op evenementen, festivals ofwel in de bedrijfskantine; drankjes bedrukt betreffende een merknaam. Ook u dan ook kunt de bedrijf tussen de toewijding brengen door de merknaam te laten bedrukken op flesjes of blikjes.

De genoemde verhalen bestaan slechts een greep juiste uitgebreide assortiment poly relatiegeschenken en promo-artikelen dat we bieden. Laat u dan ook verrassen via de vele opties en vraag vrijblijvend ons prijsopgave aan vanwege het plastic middel van uw afwisseling.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt het voor jouw! Dit merknaam kan in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het dan bekwaam aan. En het kost niets! Vanwege een genoeg bezigheden zal de leverdatum over een bestelling ons dag later zijn.

Nieuwsgierig tot de mogelijkheden en hoe de ontwerpstudio je reclameboodschap zo doeltreffend geoorloofd kan inzetten? Zend jouw logo mee met je aanvraag en de ontwerpstudio ondersteunt jou reclame produceren!

Ze weten hetgeen een mogelijkheden wegens een opdruk bestaan, hoe ons logo zo goed mogelijk tot bestaan recht komt en die kleuren uit je logo het mooist te combineren zijn betreffende dit product.

De Dopper is bij ons juiste personeel uitgereikt , verder uit het oogpunt met MVO, wat staat voor maatschappelijk weloverwogen ondernemen!

Pas indien u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie aan drinkflessen, neem rustig aanraking met ons op.

Laat de Dopper bedrukken en draag zo bij met projecten waarbij minderbedeelde personen ook een beschikking oplopen over drinkwater en sanitaire voorzieningen. De Dopper mogen wij compleet digitaal in full colour bedrukken.

De Dopper waterfles kan zijn perfect wegens onderweg, op kantoor, tijdens sport en op vakantietrip. Tap je persoonlijk drinkwater in deze trendy waterfles.

kan zijn eenvoudig te kopen, de flesjes mineraalwater (of ons betreffende de overige verfrissende dranken) betreffende de merknaam zijn inzetbaar voor iedere promotionele actie. Een ieder lust drinkwater en het is ons echt onderdeel met uw marketing en read more communicatie campagne.

‘Heden besteld, morgen in huis’? Welke vlieger gaat helaas ook niet op. Hetgeen dan immers? Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor je exact beseft indien jouw jouw bestelling kunt verwachten.

Elk type flesje heeft zo bestaan eigen voordelen. Hieronder ziet u dan ook een opsomming aangaande een voornaamste eigenschappen op basis over prijs, levertijd, gebruikte materialen en minimale afname. Belangstelling rustig de vrijblijvende offerte met ofwel bestel regelrecht via deze webshop.

Schrijf u in voor de inspirerende nieuwsbrief en wees altijd op de hoogte van dit laatste nieuws.

Wegens onze beurs moesten wij hetgeen promotiemateriaal beschikken over, Rene betreffende promobee heeft ons eersteklas geholpen. Erg tevreden aan onze promotiewaterflesjes.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De ultieme gids naar flessen bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar